Bezoekers

Today13
Yesterday43
Week56
Month857
All253051

Currently are 3 guests and no members online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Naoorlogse Legervoertuigen Vereniging Limburg

 


De vereniging.

 

 


Onze vereniging is in 2000 opgericht. Begonnen als een "vriendenclubje" zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met ruim vijftig leden. Het doel van de vereniging is het verzamelen, restaureren en koesteren van historische militaire voertuigen. Dit doen we door een veelheid aan activiteiten te organiseren zoals ritten, restauraties, informele bijeenkomsten en andere evenementen.test
Alle evenementen zijn zodanig opgezet, dat er voor ieder wat wils te beleven is. Een uitstapje met de N.L.V.L. is een uitstapje voor het hele gezin. De evenementen worden opgezet door de leden zelf. Het is dus een vereniging van-, voor- en door leden.

De vereniging heeft een (besloten) Facebookpagina, voor berichten over aanstaande evenementen, uitwisseling van (technische) weetjes, enzovoort. 

Als u besluit lid te worden van de N.L.V.L. kunt u zich aanmelden bij het bestuur. U kunt een aanmeldformulier aanvragen bij het secretariaat van de vereniging. Wilt u nog niet meteen lid worden, maar eerst de kat uit de boom kijken? Ook dat kan. Houd de agenda op deze website in de gaten voor toekomstige activiteiten. U kunt eerst komen kijken wat de vereniging precies behelst, alvorens u in te schrijven.

 

Het bestuur.

U kunt het bestuur benaderen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Het secretariaat.

Hier kunt u een aanmeldformulier aanvragen om lid te worden van de vereniging. Dit kan per e-mail via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

De Activiteiten Commissie.

Zoals eerder gezegd worden activiteiten van de vereniging door de leden zelf georganiseerd. Om de leden te assisteren hierin is de Activiteiten Commissie opgezet. Denk hierbij aan verstrekken van materiaal als bewegwijzering, verzorgen van koffie op pauzelocaties tijdens een rit of het verzorgen van uitnodigingen en inschrijvingen. Op die manier hopen we de drempel voor leden te verlagen om iets te organiseren. De Activiteiten Commissie is te benaderen via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

De Webmaster.

De webmaster onderhoudt deze site. Hij is te bereiken via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Onze vereniging is aangesloten bij de Fehac, de Federatie Historische Automobiel- en Motorfietsclubs.

www.fehac.nl

 

 

 

KVKnummer : 14071696

 

Cookie beleid

You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.